Pe blog au fost publicate diverse articole care vorbesc despre subiecte variate, iar în această postare vom aduna o selecție a articolelor care vorbesc despre sexualitate.

Vom înșira fragmente; pentru a citi artcolul integral, dați click pe link.

http://memoriidemedic.ro/despre-sexualitate/

„S-a ajuns la o banalizare a actului sexual care nu mai este mijlocul natural al speciei de a se perpetua ci a devenit un sport, un act ordinar care produce plăcere. Un efect deplorabil este despărţirea iubirii, principiu fundamental al vieţii, de sexualitate.”

http://memoriidemedic.ro/nimfomania/

„Noţiunea de iubire este degradată, dispare componenta sufletească a celui mai important sentiment al relaţiilor dintre bărbat și femeie. Nimfomanele, interesate numai de satisfacerea unei pulsiuni exagerate folosesc toate mijloacele de seducţie dar își abandonează partenerul ca pe o rochie demodată. Nimfomania nu se confundă cu prostituţia care este un simplu negoţ cu sex, acceptat de parteneri, fără implicaţii sentimentale majore.”

http://memoriidemedic.ro/despre-masochism/

„La femei masochismul a fost favorizat de condiţiile biologice și sociale. Biologia specială le expune la  suferinţe obligatorii : deflorarea, maternitatea, menstruaţia. Prin atribuirea rolului de “femme au foyer”, de casnică, ocupată cu menajul și creșterea copiilor,  femeia a suportat manifestările de superioritate ale soţului, o formă de masochism acceptat.”

http://memoriidemedic.ro/despre-adulter/

„În ciuda acestor considerente adulterul rămâne o realitate istorică și continuă să fie practicat. O investigaţie efectuată în anul 2005, în Franţa dă cifrele de 39% pentru bărbaţi și 25% pentru femei care și-au înșelat partener a (-ul). În Statele Unite cifrele sunt mult mai mari, 92% pentru bărbaţi și 70% pentru femei. O anchetă recentă a costatat că Franţa și Italia sunt campioanele adulterului. Nu am găsit date pentru România, dar cu patriotic optimism cred că sunt mai mici.”

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Email
  • RSS

Comments

comments

Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation

Email
Pinterest